Forretter

Ovnsbakt asparges

i parmaskinke med fersk mozzarella og beurre blance.
Kr: 85,-

St. Kristina spekeskinke
og balsamico marinerte jordbær 

på rucculasalat og ristede pinjekjerner
Kr: 95,-

Skalldyrssymfoni
Marinert kamskjell og villreker
serveres i en nydelig butterdeigspute servert på en saltseng med hvitløkssmørsaus fra vakre Kviteseid

Kr: 105,-

Innbakt fjellrøye filet fra Hardanger

med spinat, salatseng og hjemmelaget remulade

Kr: 105,-

Lakserullade
fylt med kremost, rogn og urter og Melbatoast

Kr: 98,-

Sjøkrepsbutterfly

Med tomatsalsa og rødbetmarmelade
Kr: 125,-

Carpaccio av speket

laksFint skåret speket laks med pisket rømme, rødløk, ruccula og ny kvernet pepper.

Kr: 80 -

Rekecocktail

En god klassiker. Fjordreker, handpillete på salat serveres medhjemmelaget dressing, brød og sitron.

Kr: 80,-


 

Hovedretter


Okse indrefilet
Den møreste delen av oksen serveres med burgundersaus, sesongens grønnsaker
og ovnsbakte fondant poteter.
Kr: 350,-

 

Wellington

En god klassiker, innbakt indrefilet av storfe, servers med brokkoli, blomkål og gulrot,

madeirasaus og hasselback potet
Kr: 360,-

Vilttallerken

Smakfulle medaljonger av hjort, med bacon frest rosenkål, stekt sopp, glaserte gulrøtter,

tyttebærkokt pære, potettårn og utsøkt enebærfløtesaus.

Kr: 365,-

Ovnsstekt kalvemørbrad
Servers med rosépeppersaus, rot purre, grønnsaker og amandine poteter.

Kr: 315,-

Marinert svinenakke

serveres med sennepssaus, dagens ferske grønnsaker og urte bakte poteter
Kr: 250,-

Honning stekt andebryst
Andebrystet stekes til rosa perfeksjon, servers med romanesco, røstipotet og rødvinssaus

Kr 315,-

Ytrefilet av lam

balsamico marinert rødløk og rosiner, brekkbønner surret i bacon, saltbakte småpotet

Kr: 295,-

Ovnsbakt kveite
med gulrot og snøfrisktartar fra Haukeli
Serveres med smør A la Sandefjord

Kr: 290,-
 

Oksestek
servert med glasserte gulrøtter, brokkoli, blomkål  med fløtesaus og perillepoteter.
Kr: 240,-

Elgstek
servert med med grønnsaker fløtesaus, nyrørt tyttebær og  poteter

Kr: 270,-

Kalkunfilet
med utrefløtesauas, grønnsaker og bakte potetbåter
Kr: 290,-

Dessert

Lun sjokoladefodant 
med bringebærsorbe.
Kr 95,-

Cème brûlée

Med friske bær.

Kr 95,-

Vaniljefløterand (panna cotta)

Med frisk pasjonsfrukt, sjokolade og sitronmelisse.

Kr 85.-
 

Sjokoladepai
Serveres med krem og bær

Kr 75.-

Karamellpudding

Med krem og fløtekaramellsaus
Kr: 75,-


Bakt pære i kanell lake,
servers i marsipankrem, fløteis og krem.
Kr 85,-

Fersk frukt og bær salat
i cognackrem, på sprø marengs, serveres med sjokoladesaus.
Kr 75,-

Sjokolademousse med krem
Kr 75,-

Alle hovedretter leveres med 180 gram ferdig stekt kjøtt pr. person, 2 dl. saus, 200 gr poteter og 250 gr. grønnsaker.
Skulle De ønske andre grønnsaker eller sauser en dem vi har foreslått så ordner vi det.
Maten leveres med hver komponent pakket for seg i aluminiumsformer plassert i isopor yteremballasje.
Vi garanterer maten spisevarm i minimum en time etter levering under forutsetning at lokkene beholdes på, men anbefaler at De i samarbeid med oss finner den mest fornuftige leveringstiden.
Alufolieformene egner seg utmerket til direkte servering fra buffet eller man kan legge maten over på egne serveringsfat.

 

Email: post@detlilleextra.no

Telefon: 966 75 232
Adresse: Heddalsvegen 23, 3674, Notodden, Telemark, Norge

  • Facebook Social Icon

Få vårt nyhetsbrev