Tapas er opprinnelig Spansk med et samlebegrep på småretter. Her finner du smakfulle retter fra flere deler av europa men hovedtyngden av rettene er middelhavsinspirert.

TAPAS
MENY
Tapas er vår bestselger og kan anbefales til alle typer selskaper.
Med tapasbuffen følger focaccia og dressinger
TAPAS MENY I
8 Retter
Kalde
Urte marinert Mozzarella
& solmodne tomater.
***
Tortilla lefse
med kylling, salat og estragondressing.
***
Hvitløksmarinerte
reker med persille.
***
Pasta Pesto
parmesan, hvitløk og pinjekjerner.
Varme
Fylt tomat
med risotto og parmesan.
***
Poteter "Amandine"
med balsamico.
***
Biff på sticks
marinert med tai karri.
***
Albondigas en Salsa de Tomate
Spanske kjøttboller i fyldig tomatsaus
***
Kr 290,-
TAPAS MENY II
10 Retter
Kalde
"Gresk salat"
Klasetomater, agurk, rødløk, paprika, fetaost & oliven
***
Brushetta
med tomat & parmaskinke.
***
Marinert champignon
med hvitløk, persille og hvitvin
***
Jamon Serrano
Serrano spekeskinke på fargerikt salat, pesto og parmesan.
***
Speket laks,
servert på mini toast med pisket seter rømme & rødløk
Varme
Scampi på sticks
med ingefær, hvitløk og chili.
***
Patatas con Alioli
Poteter i hvitløksdressing
***
Taco kryddrete kyllingvinger
med salsasaus.
***
Albondigas en Salsa de Tomate
Spanske kjøttboller i fyldig
tomatsaus
***
Urtebakt laks
på cous-cous salat.
***
Kr 330,-
TAPAS MENY III
12 Retter
Kalde
Hvitløksmarinerte reker
med persille.
***
Jamon Serrano
på ruccula, pesto og parmesan
***
Salat av solmodne tomater
med feta ost og basilikum
***
Bruchetta med brie,
ripsgele og jordbær.
***
Pasta Pesto
fersk basilikum, parmesan, hvitløkog pinjekjerner.
***
Tortilla med kylling,
salat og dressing.
Varme
Spanske kjøttboller
i tomatsaus "Albondigas"
***
Poteter "Amandine"
i balsamico
***
Ovnsbakt kyllingfilet på sticks
med hot & sweet chilisaus
***
Scampi på sticks
med ingefær, hvitløk og chili.
***
Grillet svinefilet
marinert i koriander, hvitløk, paprika og epler.
***
Ferske Jordbær,
dippet i sjokolade
***
Kr 370,-
Sett sammen din egen Tapasmeny
Fisk & skalldyr
Laksesatay marinert i soyasaus og hvitløk
Reker marinert i hvitløk, gønnsaker og persille.
Speket laks,
servert på mini toast med pisket seter rømme & rødløk
Scampi på sticks med ingefær, hvitløk og chili.
Hvitvinsdampede blåskjell med salsa-marinade
Blåskjell med ingefær, hvitløk, chili og sitrongress
Tandoori marinert laksespyd
Steinbitsfilet på sticks, grillet og marinert i sitron, oliven og capers
Klippfisksalat med kapers, løk, paprika, oliven og hvitløk.
Pesto marinerte skalldyr på salat seng.
Urtebakt laks på cous-cous
Scampi marinert i middel east dressing.
Maki med laks og advokado.
Røket laks i lefse med kremost og salat
Kylling
Tortilla lefse
med kylling, salat og dressing.
Kyllinglår tandoori
Pinchitos de Pollo ”Piri Piri”
Kylling på stiks med chili, ingefær og hvitløk
Taco kryddrete kyllingvinger med salsasaus.
Ovnsbakt kyllingfilet på sticks
med hot & sweet chilisaus
Kyllinglår Satay,
med smak av nøtter, ingefær og chili.
Kyllingklubber
med fersk sitron, urter og hvitløk
Buffalo wings med dipp.
Kyllinglår med chili, sesam og ketchap manis.
Kjøtt
Ristet chorizo med provence grønnsaker.
Marinert svinenakke i smakfull thaisaus.
Brushetta med tomatsalat & parmaskinke.
Serrano spekeskinke på ruccula, pesto og parmesan.
Albondigas en Salsa de Tomate
Spanske kjøttboller i fyldig tomatsaus.
Biff på sticks
marinert med tai karri.
Bakte svisker i bacon.
Grillet svinefilet marinert i koriander, hvitløk, paprika og epler.
Chili pølser.
Svin på stiks med peanøttsaus med smak av ingefær og lime.
Flere alternativer & priser finner du under bildene
Grønnsaker
Couscous salat med marinerte grønnsaker.
Marinert oliven
Urtemarinert Mozzarella & solmodne tomater
Spansk ratatouille med squach, paprika, aubergine,rødløk og hvitløk
"Gresk salat"
Klasetomater, agurk, rødløk, paprika, fetaost & oliven
Tomates a la Cordobesa
Herlig tomattallerken dynket med balsmico edik, bailikum og hvitløksolje.
Marinert champignon med hvitløk, persille og hvitvin
Ensalada mixta
Blandet frisk salat
Artisokker marinert i olvienolje og chilli, hvitløk og basilikum.
Salat av solmodne tomater
med fetaost og basilikum.
Fylt tomat med risotto og parmesan.
Bruchetta med mozzarella og soltørket tomat
Fylt chamignon med gorgonzola crem.
Bruchetta med brie, ripsgele og jordbær.
Poteter & Pasta
Ovnsbakte småpoteter i hvitløk og urter
Poteter "Amandine" med balsamico.
Grillete poteter i aioli
Poteter med, løk, paprika, chorozio og kapers.
Pasta Pesto med parmesan, hvitløk og pinjekjerner.
Vi tar forbehold om feil og endringer.
Det følger det med pesto, dressinger og foccaciabrød.
Antall retter
Priser:
6-retter Kr. 255,-
7-retter Kr. 285,-
8-retter Kr. 310,-
9-retter Kr. 330,-
10-retter Kr. 355,-
12-retter Kr. 380,-
Varme retter kommer på engangsfat i varmekasser, kalde rettene blir også lagt opp på engangsfat.