Tapas er opprinnelig Spansk med et samlebegrep på småretter. Her finner du smakfulle retter fra flere deler av europa men hovedtyngden av rettene er middelhavsinspirert.

TAPAS
MENY

Tapas er vår bestselger og kan anbefales til alle typer selskaper.
Med tapasbuffen følger focaccia og dressinger

TAPAS MENY I
8 Retter

Kalde
Urte marinert Mozzarella
& solmodne tomater.
***
Tortilla lefse
med kylling, salat og estragondressing.
***
Hvitløksmarinerte
reker med persille.
***
Pasta Pesto
parmesan, hvitløk og pinjekjerner.

Varme
Fylt tomat

med  risotto og parmesan.

***
Poteter "Amandine"
med balsamico.
***
Biff på sticks
marinert med  tai karri.
***
Albondigas en Salsa de Tomate
Spanske kjøttboller i fyldig tomatsaus
***
Kr 290,-

TAPAS MENY II
10 Retter

Kalde
"Gresk salat"
Klasetomater, agurk, rødløk, paprika, fetaost & oliven
***

Brushetta
med tomat & parmaskinke.
***

Marinert champignon

med hvitløk, persille og hvitvin

***
Jamon Serrano
Serrano spekeskinke på fargerikt salat, pesto og parmesan.
***
Speket laks,
servert på mini toast med pisket seter rømme & rødløk

Varme
Scampi på sticks

med ingefær, hvitløk og chili.
***
Patatas con Alioli
Poteter i hvitløksdressing
***
Taco kryddrete kyllingvinger

med salsasaus.
***
Albondigas en Salsa de Tomate
Spanske kjøttboller i fyldig
tomatsaus
***
Urtebakt laks

på cous-cous salat.
***
Kr 330,-

TAPAS MENY III
12 Retter

Kalde
Hvitløksmarinerte reker
med persille.
***
Jamon Serrano
 på ruccula, pesto og parmesan
***
Salat av solmodne tomater
med feta ost og basilikum
***
Bruchetta med brie,
ripsgele og jordbær.
***
Pasta Pesto
fersk basilikum, parmesan, hvitløkog pinjekjerner.
***
Tortilla med kylling,

salat og dressing.

Varme
Spanske kjøttboller
i tomatsaus "Albondigas"
***
Poteter "Amandine"
i balsamico
***
Ovnsbakt kyllingfilet på sticks
med hot & sweet chilisaus
***
Scampi på sticks
med ingefær, hvitløk og chili.
***
Grillet svinefilet
marinert i koriander, hvitløk, paprika og epler.
***
Ferske Jordbær,
dippet i sjokolade

***
Kr 370,-

Sett sammen din egen Tapasmeny

Fisk & skalldyr

Laksesatay marinert i soyasaus og hvitløk

 

Reker marinert i hvitløk, gønnsaker og persille.

 

Speket laks,

servert på mini toast med pisket seter rømme & rødløk

 

Scampi på sticks med ingefær, hvitløk og chili.

 

Hvitvinsdampede blåskjell med salsa-marinade

Blåskjell med ingefær, hvitløk, chili og sitrongress

 

Tandoori marinert laksespyd

 

Steinbitsfilet på sticks, grillet og marinert i sitron, oliven og capers 

 

Klippfisksalat med kapers, løk, paprika, oliven og hvitløk.

 

Pesto marinerte skalldyr på salat seng.

 

Urtebakt laks på cous-cous

 

Scampi marinert i middel east dressing.

 

Maki med laks og advokado.

 

Røket  laks i lefse med kremost og salat

Kylling

 

Tortilla lefse

med kylling, salat og dressing.

 

Kyllinglår tandoori

 

Pinchitos de Pollo ”Piri Piri”

 

Kylling på stiks med chili, ingefær og hvitløk

 

Taco kryddrete kyllingvinger med salsasaus.

 

Ovnsbakt kyllingfilet på sticks

med hot & sweet chilisaus

 

Kyllinglår Satay,

med smak av nøtter, ingefær og chili.

 

Kyllingklubber

med fersk sitron, urter og hvitløk

 

Buffalo wings med dipp.

Kyllinglår med chili, sesam og ketchap manis.

 

 

Kjøtt

 

Ristet chorizo med provence grønnsaker.

 

Marinert svinenakke i smakfull thaisaus.

 

Brushetta med tomatsalat & parmaskinke.

 

Serrano spekeskinke på ruccula, pesto og parmesan.

 

Albondigas en Salsa de Tomate

Spanske kjøttboller i fyldig tomatsaus.

 

Biff på sticks

marinert med tai karri.


Bakte svisker i bacon.

 

Grillet svinefilet marinert i koriander, hvitløk, paprika og epler.

 

Chili pølser.

 

Svin på stiks med peanøttsaus med smak av ingefær og lime.

Flere alternativer & priser finner du under bildene

Grønnsaker

Couscous salat med marinerte grønnsaker.

 

Marinert oliven

 

Urtemarinert Mozzarella & solmodne tomater

 

Spansk ratatouille med squach, paprika, aubergine,rødløk og hvitløk

 

"Gresk salat"

Klasetomater, agurk, rødløk, paprika, fetaost & oliven

 

Tomates a la Cordobesa

Herlig tomattallerken dynket med balsmico edik, bailikum og hvitløksolje.

 

Marinert champignon med hvitløk, persille og hvitvin

 

Ensalada mixta

Blandet frisk salat

 

Artisokker marinert i olvienolje og chilli, hvitløk og basilikum.

 

Salat av solmodne tomater

med fetaost og basilikum.

 

Fylt tomat med  risotto og parmesan.

 

Bruchetta med mozzarella og soltørket tomat

 

Fylt chamignon med gorgonzola crem.

 

Bruchetta med brie, ripsgele og jordbær.

 

 

Poteter & Pasta

 

Ovnsbakte småpoteter i hvitløk og urter

 

Poteter "Amandine" med balsamico.


Grillete poteter i aioli

 

Poteter med, løk, paprika, chorozio og kapers.
 

Pasta Pesto med parmesan, hvitløk og pinjekjerner.

Vi tar forbehold om feil og endringer.

Det følger det med pesto, dressinger og foccaciabrød.
 

Antall retter
Priser:

6-retter Kr. 255,-

7-retter Kr. 285,-

8-retter Kr. 310,-

9-retter Kr. 330,-

10-retter Kr. 355,-

12-retter Kr. 380,-

Varme retter kommer på engangsfat i varmekasser, kalde rettene blir også lagt opp på engangsfat.

Email: post@detlilleextra.no

Telefon: 966 75 232
Adresse: Heddalsvegen 23, 3674, Notodden, Telemark, Norge

  • Facebook Social Icon

Få vårt nyhetsbrev

kylling-2